НАСТАНЯВАНЕ

СТАИ

Хотел „Унион” разполага с общо 101 легла в 54 стаи и 6 апартамента, съответно със 70 стаи. Стаите са уредени и оборудвани за почивка и възстановяване, както за деловите хора, така и за тези които желаят да прекарат почивката си в Белград.

Специално внимание се посвещава на поддържаното високо ниво на хигиена, както на хотелските стаи, така и на останалите помещение на хотел „Унион”.

Стаите са единични и двойни с отделни легла, с френско легло или с три легла. Баните са с вана или с душ-кабина. Всички стаи имат телефонна линия, кабелна ТВ и мини-бар с богат асортимент.

АПАРТАМЕНТИ

Луксозно са оборудвани и обзаведени със стилна мебел. Отделени са от хола или от работната стая, а нежните цветове на осветлението правят атмосферата задушевна и удобна. Тук ще се наслаждавате на интимност и спокойствие във всяко отношение.

Апартаментите са обзаведени и оборудвани с френски легла и баня, с пряка телефонна линия, кабелна ТВ, както и с мини-бар.

ОФЕРТА

РЕСТОРАНТ НА ХОТЕЛ „УНИОН”

В приятната атмосфера на климатизирания ресторант можете да намерите голям избор от национални и интернационални ястия. От това което се предлага отделяме студените предястия, супите, топлите предястия, риби, печено месо, различно месо на скара, салати, десерти…

Ресторантът разполата с 200 места и много е подходящ е за всички видове тържества, банкети, представяния, конференции, делови срещи, сватби, рождени дни…

Всеки ден ресторантът предлага две менюта с популярни цени. Хотелът предлага и богата вечерна програма с оркестър на живо, което кара гостите на хотела и всички останали да се чувствуват приятно.

ПИАНО БАР

За интимна и задушевна атмосфера Ви предлагаме истинско спокойствие в обкръжението на ПИАНО-БАРА, пиейки питието си под приятните звуци на пианото по време на обяда, следобедните и вечерни часове.

КЛУБ-ЗАЛА НА ХОТЕЛ ”УНИОН” Photos

Намира се в отделена част от ресторанта и пиано-бара.Това е идеално място за промоции, делови срещи, пресконференции или тържества от затворен тип – рождни дни, сватби…

БИЗНЕС СТАЯ

На гостите на хотела се предлага възможност безплатно да използват бърза кабелна ИНТЕРНЕТ ВРЪЗКА, която е на разполагане 24 часа. Бизнес стаята дава възможност за безпрепятствена работа на тези които я ползват и представлява идеална замяна за служебна канцелария.

СЕРВИЗНА СТАЯ

В периода от 07:00 до 01:00 на разположение на гостите е предоставена сервизната стая.

ЗАБАВЛЕНИЕ

В рамките на хотела се намира и SLOT CLUB, който разполага с най-модерни електронни автомати за любителите на такива игри, като дава възможност за забавление и развелчение.

Защо да изберете нашият хотел
Най-добрите цени

Отлично обслужване

Любезен персонал

Високо ниво на хигиена


РЕЗЕРВАЦИЯ НА СТАИ

датата на пристигане

датата на напускане

СЛЕДВАЩОТОРЕЗЕРВАЦИЯ НА СТАИAleksandar CompanyКОНТАКТ | ЦЕНОРАЗПИС | КНИГА ЗА МНЕНИЯ
Hotel Serbia Hotel Belgrade Hotel Belgrade Centar Hotel
Hotels Serbia Hotels Belgrade Hotels Belgrade Centar Hotels
Отель в Сербии Отель в Белграде Отель в Центре Белграда
Гостиница в Сербии Гостиница в Белграде Сербия, Гостиница в Центре Белграда
Гостиницы в Сербии Гостиницы в Белграде Гостиницы в Центре Белграда Network Equipment Sadity How To Wear
Tops for women Women Dresses Bags For Women
Buy Lingerie Sling Marama Platnene Pelene
Plodni Dani Porodjaj Roditelj
Trudnoca Trudnoca.us Ovulacija
Aetrex Shoes Lend Nook eBook Pitanja i Odgovori