ΣΤΕΓΑΣΗ

ΔΩΜΑΤΙΑ

Το UNION ξενοδοχείo έχει συνολικά 101 κρεβάτια σε 54 δωμάτια και 6 σουίτες, δηλ. 70 δωμάτια. Τα δωμάτια εφοδιάζονται και εξοπλίζονται για να προσφέρουν την αναπαυση και τη χαλάρωση και στους επιχειρησιακούς ανθρώπους και στους τουρίστες που επισκέπτονται Βελιγράδι.

Η ιδιαίτερη προσοχή αφιερώνεται στο υψηλό επίπεδο υγιεινής στα δωμάτια και άλλες εγκαταστάσεις στο UNION ξενοδοχείo.

Τα δωματια είναι μονόκλινα,δικλινα με τα χωριστά κρεβάτια ή τα διπλά κρεβάτια, και με τρία κρεβάτια. Τα λουτρά έχουν τις μπανιέρες ή τα ντους. Όλα τα δωμάτια έχουν τις χωριστές τηλεφωνικές γραμμές, την καλωδιακή τηλεόραση και το πλούσιο μίνι μπαρ.

ΣΟΥΙΤΕΣ

Οι σουίτες εφοδιάζονται πολυτελώς και διακοσμούνται με τα έπιπλα σε στιλ καποιος εποχης. Τα δωμάτια είναι χωρισμένα από τα καθιστικά ή τις βιβλιοθήκες και τα μαλακά φώτα δίνουν μια θερμή και άνετη ατμόσφαιρα. Εδώ θα απολαύσετε την πλήρη μυστικότητα και την ειρήνη.

Οι συίτες εφοδιάζονται με τα διπλά κρεβάτια ή τα χωριστά κρεβάτια και περιλαμβάνουν τα λουτρά, τις απευθείας τηλεφωνικές γραμμές, την καλωδιακή τηλεόραση, καθώς επίσης και το μίνι μπαρ.

ΤΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ UNION ΞΕΝΟΔΟΧΕΙOY

Το κλιματιζόμενο εστιατόριο έχει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία της τοπικής και διεθνούς κουζίνας. Η επιλογή περιλαμβάνει τα κρύα ορεκτικα, σούπες, καυτα ορεκτικα, ψάρια, roast πιάτα, σχάρες, σαλάτες, γλυκα....

Το εστιατόριο έχει 200 καθίσματα και είναι ιδανικό για την οργάνωση όλων των ειδών εορτασμών, εορτες , προωθήσεις, διασκέψεις, επιχειρησιακές συλλογές, γάμοι, γενεθλία....

Το εστιατόριο προσφέρει καθημερινά δύο επιλογές σε δημοφιλείς τιμές. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης στους φιλοξενουμένους και στους επισκέπτες του ένα πλούσιο πρόγραμμα βραδιού με τη ζωντανή μουσική που συμβάλλει πρόσθετα στη χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ

Για μια οικεία και άνετη ατμόσφαιρα σας προσφέρουμε την πραγματική χαλάρωση στο περιβάλλον του ΠΙΑΝΟΥ ΜΠΑΡ με τα ποτά και των ευχάριστων ήχων του πιάνου στο χρόνο μεσημεριανού γεύματος και στις ώρες απογεύματος και βραδιού.

Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΕΣΧΩΝ UNION ΞΕΝΟΔΟΧΕΙOY Photos

Βρίσκεται σε ένα χωριστό μέρος των εστιατορίων και πιάνων. Μια ιδανική θέση για τις προωθήσεις, τις επιχειρησιακές συνεδριάσεις, τις συνεντεύξεις τύπου ή τα ιδιωτικά γενεθλία,για τους γαμους …

BUSSINESS ΔΩΜΑΤΙΟ

Οι φιλοξενούμενοι ξενοδοχείου έχουν στη διάθεσή τους την ελεύθερη χρήση μιας γρήγορης ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ καλωδίων διαθέσιμης 24 ώρες την ημέρα. Το επιχειρησιακό δωμάτιο επιτρέπει την ανενόχλητη εργασία στο χρήστη και παρουσιάζει την ιδανική εναλλακτική λύση σε μια θέση γραφείων.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Η υπηρεσία δωματίων είναι διαθέσιμη στους φιλοξενουμένους απο 07:00 στις 01:00.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχει μια ΛΕΣΧΗ ΑΥΛΑΚΩΣΕΩΝ με τους πιό πρόσφατους κουλοχερηδες που προσφέρουν τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία στους φιλοξενουμένους που ειναι λατρες τους.

Γιατί μας επιλέξτε
Καλύτερες τιμές

Καλή θέση

Αριστη υπηρεσία

Φιλικό προσωπικό

Υψηλά πρότυπα της υγιεινής


ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

μερα αφιξης

μερα αναχωρησης

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝAleksandar CompanyΕΠΑΦΗ | ΤΗΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΒΙΒΛΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ
Hotel Serbia Hotel Belgrade Hotel Belgrade Centar Hotel
Hotels Serbia Hotels Belgrade Hotels Belgrade Centar Hotels
Отель в Сербии Отель в Белграде Отель в Центре Белграда
Гостиница в Сербии Гостиница в Белграде Сербия, Гостиница в Центре Белграда
Гостиницы в Сербии Гостиницы в Белграде Гостиницы в Центре Белграда Network Equipment Sadity How To Wear
Tops for women Women Dresses Bags For Women
Buy Lingerie Sling Marama Platnene Pelene
Plodni Dani Porodjaj Roditelj
Trudnoca Trudnoca.us Ovulacija
Aetrex Shoes Lend Nook eBook Pitanja i Odgovori