ELHELYESZKEDÉS

SZOBÁK

Az Unio Hotel 101 ágyal rendelkezik amelyek el vannak helyezve 54 szobában és 6 apartmánba, azaz 70 szobás A szobák berendezve és felszerelve vannak a pihenésre és relakszáciora, ahogy a munkás népnek ugy a vendégeknek akik Belgrádba szeretnék tölteni éviszabadságukat.

Különleges figyelmet szenteltünk a magas szint tisztaság megtartásában, ahogy a hotel szobákra ugy az Unio hotel melékhelységeikre.

A szobák egyágyasak, kétágyasak elválasztot vagy franci ágyal és háromágyasak. A fürdöszobák fürökádal vagy tusolofülkével vannak. A szobákban telefon vonal, kábel csatornás TV és mini bár gazdag kinálatal van.

APARTMÁNUSOK

Lukszuzosan berendezve dekorálva stilús butoral. A szobák elválasztva vannak a napalitol és a munka körzetöl, a halvány világitás tónusa azt teszi hogy a szobák melegek és kényelmesek legyenek. Élvezni fog nálunk magánügyeibe és békeségbe minden féle képen.

Az apartmánusok francia vagy elválasztot ágyakal vannak berendezve, rendelkezésére áll a fürdöszoba, közvetlen telefon vonalal, kábel csatornás TV, mini bar.

KINÁLAT

AZ UNIO HOTEL ÉTTERME

Az étterem kelemes légkondicionált körzetében választhat a bő kinálatunk házi és internacionális konyha ételéből. Felajálsunkból kiemelyük a hideg és meleg elöételeket, leveseket, halakat, pecsenyéket, rostelyost, salátákat, édeségeket...

Az étterem 200 helyel rendelkezik és tökéletes minden féle ünnepség, avatás, konferncium, munka gyülekezet, lakodalom, születésnap, stb. megszervezésére.

Az étterem mindennap két étlapot kinál mérsékelt árakal. A hotel gazdag esti programja élő zenével hozzájárol hogy a vendégek és a látogatok kellemesen érezék magukat.

PIANO BÁR

Az intim és házi környezetre kinálatunkban van a PIANÓ BÁR ambijentuma ahol atengetheti magát üditö és zongora hang melett, ebéd tájban, délutáni és esti orákban.

AZ UNIO HOTEL KLUB TERME Photos

Az étterem és piano bár elválasztot részében találhato. Ez a száloda tökéletes hely avatásokra, üzleti gyülésekre, PRESS Konferenciúmokra vagy csukat féle ünnepségekre – születésnapok, lakodalmak…

MUNKA SZOBA

A Hotel vendéglátoknak lehetöségükben van hogy ingyenesen használyák a gyors vonalú kábel internet csatlakozását, amely 24 orán át rendelkezésre ál. A Munka szoba (Bussiness room) lehetővé teszi hogy nyugotan dolgozhason a használo egyén, és tökéletesen fölválthasa az iroda helyet.

SZOBASZOLGÁLTATÁS

A vendéglátoknak 07:00-töl – 01:00-ig rendelkezésre ál a szobaszolgálat.

SZORAKOZÁS

A hotel szerkezetében megtalálhato a SLOT CLUB amely legmodernebb automátokal rendelkezik és a szerencsejáték kedvelöknek szorakozást és mulatást nyujt.

Miért válaszon minket
Legjobb árak

Jó helység

Kitünö kiszolgálás

Kellemes személyzet

Magas szintü tisztaság


SZOBA REZERVÁCIOK

érkezés dátumja

indulás dátumja

TOVÁBBSZOBA REZERVÁCIOKAleksandar CompanyKONTAKTUS | ÁRJEGYZÉK | BENYOMÁS KÖNYV
Hotel Serbia Hotel Belgrade Hotel Belgrade Centar Hotel
Hotels Serbia Hotels Belgrade Hotels Belgrade Centar Hotels
Отель в Сербии Отель в Белграде Отель в Центре Белграда
Гостиница в Сербии Гостиница в Белграде Сербия, Гостиница в Центре Белграда
Гостиницы в Сербии Гостиницы в Белграде Гостиницы в Центре Белграда Network Equipment Sadity How To Wear
Tops for women Women Dresses Bags For Women
Buy Lingerie Sling Marama Platnene Pelene
Plodni Dani Porodjaj Roditelj
Trudnoca Trudnoca.us Ovulacija
Aetrex Shoes Lend Nook eBook Pitanja i Odgovori