CAZARE

CAMERE

Hotelul Union dispune de 101 de paturi în total, în 54 de camere şi 6 apartamente, respectiv, cu 70 de camere. Camerele sunt amenajate pentru odihnă şi relaxare, atât pentru persoanele de afaceri cât şi cei pentru care vor să-şi petreacă concediul la Belgrad.

O deosebită atenţie se acordă întreţinerii unui înalt nivel de curăţenie, atât al camerelor hotelului cât şi a celorlalte încăperi ale hotelului Union.

Camerele sunt cu un pat, cu două paturi despărţite şi cu trei paturi. Băile sunt cu cadă sau cu cabină cu duş. Toate camerele dispun de linie fixă de telefon, TV cu programe prin cablu şi mini-baruri cu ofertă bogată.

APARTAMENTE

Apartamentele sunt luxos amenajate şi mobilate cu mobilă de stil. Despărţirea camerelor de salon sau spaţiu de lucru precum şi tonul gingaş al luminii contribuie la un confort şi căldură deosebită. Aici vă veţi destinde in pace într-o intimitate absolută.

Apartamentele sunt echipate cu pături duble sau cu paturi despărţite şi baie, linie telefonică directă, TV cu programe prin cablu ca şi cu mini bar.

OFERTĂ

RESTAURANTUL HOTELULUI UNION

În ambientul cu aer condiţionat din restaurant puteţi găsi un vast sortiment de mâncăruri naţionale şi internaţionale. În această ofertă subliniem bufetul rece, supele, gustările calde, peştele, fripturile, mâncărurile la grătar, salatele, dulciurile…

Restaurantul dispune de 200 de locuri şi e un loc ideal pentru organizarea tuturor felurilor de festivităţi, ceremonii, promoţii, conferinţe, întâlniri de afaceri, cununii, sărbătoriri ale zilei de naştere…

Restaurantul oferă în fiecare zi două meniuri cu preţuri populare. Hotelul oferă şi un bogat program de seară cu muzică interpretată în direct, ceeace contribuie la relaxarea oaspeţilor.

PIANO BAR

Pentru o atmosferă intimă şi agreabilă vă oferim o veritabilă relaxare în ambientul din PIANO-BAR, cu băuturi muzica plăcută a pianului în timpul prânzului şi orelor de seară.

SALA CLUBULUI HOTELULUI UNION Photos

Se află în partea separată al restaurantului şi piano barului. Este locul ideal pentru promoţii, întâlniri de afaceri, conferinţe de presa şi festivităţi de tip intim – zile de naştere şi cununii…

BUSSINESS ROOM

Oaspeţii hotelului au posibilitatea să folosească gratis CONECTAREA INTERNET prin cablu, 24 de ore pe zi. Bussiness room face posibilă o munca nedisturbată şi prezintă un schimb ideal cu birou de lucru.

ROOM SERVICE

În interval dintre 07:00 şi 01:00 oaspeţi au la dispoziţie room service.

DIVERTISMENT

În cadrul hotelului se află un SLOT CLUB care dispune de cele mai moderne automate facând posibilă amatorilor de jocuri de noroc o distracţie şi delectare plăcută.

De ce trebuie să alegeţi hotelul nostru
Cele mai favorabile preţuri

Locaţie bună

Servicii excelente

Personal agreabil

Un înalt nivel de curăţenie


REZERVAREA CAMERELOR

dată ajungerii la hotel

dată plecării de la hotel

MAI DEPARTEREZERVAREA CAMERELORAleksandar CompanyCONTACTUL | LISTA PREŢURILOR | CARTEA DE IMPRESII
Hotel Serbia Hotel Belgrade Hotel Belgrade Centar Hotel
Hotels Serbia Hotels Belgrade Hotels Belgrade Centar Hotels
Отель в Сербии Отель в Белграде Отель в Центре Белграда
Гостиница в Сербии Гостиница в Белграде Сербия, Гостиница в Центре Белграда
Гостиницы в Сербии Гостиницы в Белграде Гостиницы в Центре Белграда Network Equipment Sadity How To Wear
Tops for women Women Dresses Bags For Women
Buy Lingerie Sling Marama Platnene Pelene
Plodni Dani Porodjaj Roditelj
Trudnoca Trudnoca.us Ovulacija
Aetrex Shoes Lend Nook eBook Pitanja i Odgovori