NASTANITEV

SOBE

Hotel Union ima skupaj 101 posteljo v 54 sobah in 6 apartmajih, se pravi 70 sob. Sobe so urejene in opremljene za počitek in sprostitev, tako za poslovneže kot tudi za tiste, ki si želijo počitnice prebiti v Beogradu.

Posebno pozornost posvečamo vzdrževanju visoke ravni higijene, ne samo hotelskih sob, pač pa tudi ostalih delov hotela Union.

Sobe so enoposteljne, dvoposteljne z ločenimi posteljami ali s francosko posteljo, in troposteljne. Kopalnice imajo banjo ali kabino za prhanje. Vse sobe imajo telefonsko zvezo, TV z kablovskimi programi in mini-bar z bogato ponudbo.

APARTMAJI

Razkošno opremljene in dekorirane s stilnim pohištvom. Soba je ločena od dnevne sobe ali delovnega prostora, pridušene luči pa dajo sobi toplo in udobno vzdušje. Tukaj boste popolnoma uživali v zasebnosti in miru.

Apartmaji so opremljeni s francosko posteljo ali z ločenimi posteljami, direktno telefonsko zvezo, televizijo z kablovskimi programi in z mini-barom.

PONUDBA

RESTAVRACIJA HOTELA UNION

V prijetnem vzdušju klimatizirane restavracije lahko najdete veliko izbiro domače in mednarodne kuhinje. Iz ponudbe izločamo hladne predjedi, juhe, tople predjedi, ribe, roštilj- gril, solate, slaščice…

Restavracija ima 200 mest in je idealna za organizacijo vseh vrst slavnosti, proslav, promocij, konferenc, poslovnih srečanj, porok, proslav rojstnih dnevov…

Restavracija vsak dan nudi dva menuja po atraktivnih cenah. Hotel svojim gostom nudi tudi pester večerni program, z živo glazbo, tako da se gosti hotela počutijo sproščeno.

PIANO BAR

Za intimno in domače vzdušje vam nudimo pravo sprostitev v ambientu PIANO BAR-a, s pijačo in s prijetnimi zvoki klavirja v času kosila in v popoldnevnih ter večernih urah.

KLUBSKA DVORANA HOTELA UNION Photos

Nahaja se v ločenem delu restavracije in piano bara. To je idealen prostor za promocije, poslovna srečanja, press konference ali proslave zaprtega tipa – rojstne dneve, poroke…

BUSINESS SOBA

Gosti hotela imajo možnost brezplačne uporabe hitre kablovske INTERNET ZVEZE, ki vam je na raspolaganju 24 ur. Business room omogoča nemoteno delo uporabniku in je idealna zamenjava pisarni.

ROOM SERVICE

V času od 07:00 do 01:00 gosti imajo na raspolaganju room service.

ZABAVA

V samem hotelu se nahaja SLOT CLUB z najmodernejšimi automati , ki ljubiteljem iger na srečo omogoča zabavo in razvedrilo.

Zakaj izbrati nas
Najboljše cene

Dobra Lokacija

Odlične Usluge

Prijetno osebje

Visoka raven higijene


REZERVACIJE SOB

datum prihoda

datum odhoda

NAPREJREZERVACIJE SOBAleksandar CompanyKONTAKT | CENIK | KNJIGA VTISOV
Hotel Serbia Hotel Belgrade Hotel Belgrade Centar Hotel
Hotels Serbia Hotels Belgrade Hotels Belgrade Centar Hotels
Отель в Сербии Отель в Белграде Отель в Центре Белграда
Гостиница в Сербии Гостиница в Белграде Сербия, Гостиница в Центре Белграда
Гостиницы в Сербии Гостиницы в Белграде Гостиницы в Центре Белграда Network Equipment Sadity How To Wear
Tops for women Women Dresses Bags For Women
Buy Lingerie Sling Marama Platnene Pelene
Plodni Dani Porodjaj Roditelj
Trudnoca Trudnoca.us Ovulacija
Aetrex Shoes Lend Nook eBook Pitanja i Odgovori