ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Σαν μακροπρόθεσμο διοικητικό, επιχείρηματικο,αλλά κέντρο τουριστών επίσης, Βελιγράδι είναι η πολύ συχνά επισκεμμένη θέση τουριστών της Σερβίας και του Μαυροβουνίου.

Μια πόλη δύο εκατομμύριο κατοίκων, που τοποθετείται στην εκβολή δύο ποταμών, κάνει έναν ελκυστικό τόπο προορισμού τουριστών με τη μοναδική θέση της. Η σημαντική επιχείρηση και οι πολιτιστικοί τόποι συναντήσεως που βρίσκονται στην καρδιά της πόλης θα εμπλουτίσουν την εικόνα σας της πόλης, η οποία θα παραμείνει στη μνήμη σας για πάντα.

Το πλεονέκτημα στο ξενοδοχείο μας είναι η στενότητά του σε όλες τις ενδιαφέρουσες θέες που μπορούν να επισκεφτούν σε μια πολύ μικρή χρονική περίοδο, δεδομένου ότι είναι μόνο περίπατος πέντε λεπτών από το ξενοδοχείο. Το Κοινοβούλιο της Σερβίας και του Μαυροβουνίου, το Κοινοβούλιο της Σερβίας, η Δημοτική Συνέλευση, το Εμπορικό Επιμελητήριο είναι μόνο διαδρομη πέντε έως δέκα λεπτών το ξενοδοχείο "UNION".

Η πολιτιστική κληρονομιά της πόλης απεικονίζεται σε πάνω από 50 μουσεία Βελιγραδίου. Το παλαιότερο και το πλουσιότερο είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ με το πολύτιμο περιεχόμενο και τις γνωστές σ΄ολο τον κοσμο συλλογες. Το Knez Milos διαδραμάτισε έναν σημαντικό ρόλο στη θεσμοποίηση των κομματιών μουσείων δεδομένου ότι ζήτησε από τους αξιωματούχους για να εξερευνήσει και να τεκμηριώσει τα ιστορικά μνημεία σε όλη τη Σερβία, τα οποία παρουσιάστηκαν στις πρώτες σερβικές συλλογές μουσείων. Πρώτα, οι συλλογές κρατήθηκαν στα χρηματοκιβώτια, και αργά, το 1863, η έκθεση μουσείων κινήθηκε προς το κτήριο Kapetan Misha.

Κοντά στο μουσείο είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, το παλαιότερο και το μεγαλύτερο σε Βελιγράδι, καλύπτοντας το δράμα, την όπερα και το μπαλέτο. Κρατά και την πολιτιστική και αρχιτεκτονική αξία που εμπλουτίζει το τοπίο της ίδιας της καρδιάς της πόλης γύρω από την ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Υποβλήθηκε στην αναδημιουργία από το 1986 έως το 1989, όταν τελικά έλαβε τη θαυμάσια μορφή που κρατά τώρα.

Τα πολιτιστικά και ιστορικά aξιοθεατα της πόλης περιλαμβάνουν επίσης την ΟΔΌ KNEZ MIHAILOVA με διάφορα αντιπροσωπευτικά κτήρια και σπίτια που χτίζονται προς το τέλος της δεκαετίας του '70 του 19ου αιώνα. Σήμερα είναι ένα μέρος του πιό σύγχρονου εμπορικού κέντρου της πόλης και το πεζοδρομιο που συνδέει την Πλατεια Δημοκρατίας με το φρούριο Kalemegdan.

Το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο τουριστικό αξιοθέατο της πόλης είναι το φρούριο Βελιγραδίου - KALEMEGDAN, που στηρίζεται σε έναν λόφο πανω απο την εκβολή του Sava και του Δούναβη. Χτίστηκε στην περίοδο από το I ως XVIII αιώνα, δεδομένου ότι ένα συγκρότημα των αμυντικών κτηρίων, και σήμερα αυτό αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό υπαίθριο μουσείο της ιστορίας πόλεων. Ο Καθεδρικος Ναος είναι επίσης πλησίον

Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ στηρίχτηκε σε μια παλαιά οικοδόμηση χρονολογημένη από το 16ο αιώνα, η εκκλησια του Αρχαγγελου Μιχαηλ. Καηκε ολοσχερώς και ισοπεδωθηκε κατά τη διάρκεια των πολέμων και η βάση της παλαιάς εκκλησίας καταστράφηκε το 1836. Τον Ιούλιο του 1837 αρχισε η κατασκευή της εκκλησίας, όπως είναι σήμερα,και ειναι τελειωμενη το 1845. Ειναι βασισμένη στο σχέδιο του maestro Friedrich Adam Klerfeld.

Το συγκεκριμένο ambiance του παλαιού μέρους Βελιγραδίου μπορεί καλύτερα να γίνει αισθητό στην SKADARLIJA, ενας πλακοστρωτος δρομος με τα παλαιά εστιατόρια που χρονολογούνται από το τέλος του 19ου και την αρχή του 20ού αιώνα που ήταν οι κεντρικοί τόποι συναντήσεως των καλλιτεχνων και των μποεμων Βελιγραδίου. Το πνεύμα εκείνων των χρόνων μπορεί ακόμα να γίνει αισθητό σε αυτήν την παλαιά διακριτική οδό τουριστών.

Τα κτήρια του Κοινοβουλίου κάνουν ένα αντιπροσωπευτικό oροσημο όλων των πόλεων. Η άποψη από το ξενοδοχείο στο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αφήνει μια αξιοσημείωτη εντύπωση. Αυτά τα κτήρια ολοκληρώνουν την αρχιτεκτονική εικόνα της οντότητας του κέντρου της παλαιάς πόλης που αντιπροσωπεύει το Βελιγράδι με έναν πολύ ευγενή και επιφανή τρόπο.

Μέσα στο ξενοδοχείο το κτήριο είναι το ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΟΥ CINEMATHEQUE που καθιερώθηκε το 1952 χαρακτηριζοντας τα κλασσικα εργα της εσωτερικής και ξένης κινηματογραφίας. Αποτελείται από το αρχείο του γιουγκοσλαβικού Cinematheque, το μουσείο του γιουγκοσλαβικού Cinematheque -κινηματογράφου, τη βιβλιοθήκη και τα γενικά τμήματα υποθέσεων.

Το Βελιγράδι με την ομορφιά του που πολλές πόλεις στον κόσμο δεν κατέχουν, αφήνει μια τέτοια εντύπωση στους επισκέπτες του ότι επιθυμούν να την επισκεφτούν .... πάλι.

Γιατί μας επιλέξτε
Καλύτερες τιμές

Καλή θέση

Αριστη υπηρεσία

Φιλικό προσωπικό

Υψηλά πρότυπα της υγιεινής


ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

μερα αφιξης

μερα αναχωρησης

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝAleksandar CompanyΕΠΑΦΗ | ΤΗΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΒΙΒΛΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ
Hotel Serbia Hotel Belgrade Hotel Belgrade Centar Hotel
Hotels Serbia Hotels Belgrade Hotels Belgrade Centar Hotels
Отель в Сербии Отель в Белграде Отель в Центре Белграда
Гостиница в Сербии Гостиница в Белграде Сербия, Гостиница в Центре Белграда
Гостиницы в Сербии Гостиницы в Белграде Гостиницы в Центре Белграда Network Equipment Sadity How To Wear
Tops for women Women Dresses Bags For Women
Buy Lingerie Sling Marama Platnene Pelene
Plodni Dani Porodjaj Roditelj
Trudnoca Trudnoca.us Ovulacija
Aetrex Shoes Lend Nook eBook Pitanja i Odgovori