TÉNYEK BELGRÁDRÓL

Már hosszab ideje mint administratikus, üzleti, de turistikai központ, Belgrád Szerbia és Montenegro legfrekvenciás vendégláto és turistikai pontja.

Két miliomos város amely két folyo torkolatán fekszik és különleges elhelyezése azt teszi hogy atraktivus turistikai desztináciot jelencsen. Fontos üzleti és kulturális város tartalma amely a központban van elhelyezve meggazdagicsa magának a városképet amelyre öröké emlékezni fog.

Az elöny hogy a mi hotelunkban tartozkogyon abban van hogy közelünkben van az ösz érdekes város helység, amelyeket rövid idö alatt körül járhasa, mert csak öt percnyire vanak messze a helytül ahol tartozkodnak. Szerbia és Montenegro Parlametje, a Szerb Parlament, a Gazdasági kamrája csak öt – tiz percnyi lasu séta az UNIO hoteltül.

A több mint 50 muzeumában tükrözik a város lelki öröksége. A legöregeb de a leggazdagab is a Népi muzeum, amely világ szerte ismert az értékes kiálitási tárgyakról és különleges gyüjtményekröl. A muzeum vagyon intézményesitésében nagy szerepet játszott Milos fejedelem aki annak az idő látosab embereinek rárendelte hogy kikersék és feljegyezék Szerbia történelmi oszlopjait, amelyek a muzeum elsö gyüjtései voltak. Elözöleg a tárgyakat zárva tartoták de késöbb 1863-ban a muzeum fölálitása a Misa kapitany épületébe hurcolkodik.

A muzeum melet it van még a Népi szinház, legöregeb és legnagyob Belgrádban amelynek az alkatában van még az Opera, Dráma és a Balet. Közonségesen kulturális de arhitektuális kincse amely fölszépiti a város központ szivét a Köztársoság terit. A szinház újjáépitése 1986. – 1989 hozájárult a mai különleges épület kinézésére.

A város kulturális – történelmi nevezetességeibe be van iktatva a Mihájlo fejedelem utca amelyben számos reprezentativ épületek és épitmény házak találhatok amelyek XIX század 70-es éveikben keletkeztek. Ez ma a város legidöszerüb üzleti központ és gyalogövezet amely öszeköti a Köztársaság teret a Kalemegdáni várral.

A legnagyob és legértékeseb város turistikai mutatványa a belgrádi vár – KALEMEGDÁN, a Száva és a Duna torkolat feleti hegygerincen lett fölemelve. I-XVIII század időszakában épült mint védö összeség, ma ez a város törénelmi nyiltég muzeuma. Nem messze a vártol van a Székesegyház.

A Székesegyház a valamikori XVI századból származo Szent Arhangel Mihájlo helyén épült. A háborus idökben gyújtva és dúlva volt, ugy hogy 1836-ban a templom alapja le lett dülve. 1837. július honapjában kezdve lett a mai templom újjáépitése és 1845-ben lett befejezve. A Friedrich Adam Klerfeld mester projektuma szerint lett épitve.

A régi Belgrád specifikus ambijentumát legjoban lehet megérezni a Szkadarlija kövezetes utcában, amelynek a kocsmái a múltszázad elején az anak ideji müvészek és boemek gyülekező helye volt. Még ma is ebben az ambijentális vendégláto utcában érezhetö az elmult idők szelleme.

Biztosan hogy minden város bemutatkozo épületei a Parlamentus. Maga a Hotelból láthato a Szövetségi és a Köztársasági Parlamentum, a látvány amely felejdhetetlen benyomást nyújt. Épitmények amelyek kiegészitik Belgrád öregeb városrész arkitektusi kinézésit, És igy elökelöen és méltoságosan mutasa be Belgrádot.

A Hotel épület alkatásában el van helyezve a JUGOSZLÁV FILMARCHIVUM MUSEUMA amely 1952.-ben lett alapitva. Itt a hazabeli és külföldi klaszikus film mozielöadásokat mutatnak be. Alkotásában van a Jugoszláv filmarchivum, Jugoszláv film és mozi museum, könyvtár és a közös szolgálat.

Belgrád saját szépségével, amelyel kevés város a világon dicsekethet, újrajövés vágyat teremit…

Miért válaszon minket
Legjobb árak

Jó helység

Kitünö kiszolgálás

Kellemes személyzet

Magas szintü tisztaság


SZOBA REZERVÁCIOK

érkezés dátumja

indulás dátumja

TOVÁBBSZOBA REZERVÁCIOKAleksandar CompanyKONTAKTUS | ÁRJEGYZÉK | BENYOMÁS KÖNYV
Hotel Serbia Hotel Belgrade Hotel Belgrade Centar Hotel
Hotels Serbia Hotels Belgrade Hotels Belgrade Centar Hotels
Отель в Сербии Отель в Белграде Отель в Центре Белграда
Гостиница в Сербии Гостиница в Белграде Сербия, Гостиница в Центре Белграда
Гостиницы в Сербии Гостиницы в Белграде Гостиницы в Центре Белграда Network Equipment Sadity How To Wear
Tops for women Women Dresses Bags For Women
Buy Lingerie Sling Marama Platnene Pelene
Plodni Dani Porodjaj Roditelj
Trudnoca Trudnoca.us Ovulacija
Aetrex Shoes Lend Nook eBook Pitanja i Odgovori