КОНТАКТ

Косовска 11, Белград, Србија
Телефон: 011/3248-022, 011-3248-172
Факс: 011/3224-480

ПИБ: 110409561
Матичен број: 21347078

Службени сметки:
DIREKTNA BANKA
dinarski račun: 150-43480-66
devizni račun: 150007010005817993

Хотелот UNION се наођа во строгиот центар на Белград во административно - деловен и културен центар. ПОГЛЕДНИ ЈА МАПАТАBelgrade - City Map

Вашата порака можете да ја оставите овде:

Ваши име и презиме

Контакт телефон или e-mail

Текстуална порака

Ѕошто да не Одберете Нас
Најдобри Цени

Добра Локација

Одлична Услуга

Пријатен Персонал

Високо Ниво на Хигиена


РЕЗЕРВАЦИЈА НА СОБИ

датум на пристигнување

датум на заминување

ПОНАТАМУРЕЗЕРВАЦИЈА НА СОБИAleksandar CompanyКОНТАКТ | ЦЕНОВНИК | КНИГА НА ВПЕЧАТИОЦИ
Hotel Serbia Hotel Belgrade Hotel Belgrade Centar Hotel
Hotels Serbia Hotels Belgrade Hotels Belgrade Centar Hotels
Отель в Сербии Отель в Белграде Отель в Центре Белграда
Гостиница в Сербии Гостиница в Белграде Сербия, Гостиница в Центре Белграда
Гостиницы в Сербии Гостиницы в Белграде Гостиницы в Центре Белграда Network Equipment Sadity How To Wear
Tops for women Women Dresses Bags For Women
Buy Lingerie Sling Marama Platnene Pelene
Plodni Dani Porodjaj Roditelj
Trudnoca Trudnoca.us Ovulacija
Aetrex Shoes Lend Nook eBook Pitanja i Odgovori