UNION ХОТЕЛ БЕЛГРАД


Хотелот UNION е изграден во 1922 со архитектура типична ѕа почеткот на ХХ век. Влегуба во склопот на хотели со три звеѕди.

Хотелот UNION се наожа во самиот работен и културен центар на градот на Косовска улиа бр.11. Располага со 102 кревети сместени во 54 соби и 6 апартмани со купатила.Сите соби и апартмани се опремени со телефон, кабловска телевизија и мини бар.

Покрај сместувањето хотелот располага и со ресторан со околу 200 места, банкет сала, пиано-бар и клуб со автомати ѕа игра на срећа.

Хотелот UNION е оддличен 16 километри од међународниот оддалечен 16 километри од међународниот аеродром Белград, приближно 20 минути возенје по авто-пат.

Сопственик со 100% акции хотелиот UNION е Господин Микић Милорад, сопственик на претприатието GIOIO d.o.o. Од Белград, чија основна цел е организирање игри на срећа. Od Belgrad, чija osnovna cel e organizirawe igri na sreћa. Тој исто така е и сопственик на престижна златарска продавница во Белград и косопственик на странска фирма Kin-Stib, со седиште во Киншаси во ДР Конго.

Долгогодишната успешна работа активност на господинот Мајкић Милорад неодамна е проширена и во област на дипломатија. Именуван е за почесен конзул на ДР Конго во Босна и Херцеговина, еквивалентно на тоа отвори конзулат во градот Брчко во Босна и Херцеговина.


Ѕошто да не Одберете Нас
Најдобри Цени

Добра Локација

Одлична Услуга

Пријатен Персонал

Високо Ниво на Хигиена


РЕЗЕРВАЦИЈА НА СОБИ

датум на пристигнување

датум на заминување

ПОНАТАМУРЕЗЕРВАЦИЈА НА СОБИAleksandar CompanyКОНТАКТ | ЦЕНОВНИК | КНИГА НА ВПЕЧАТИОЦИ
Hotel Serbia Hotel Belgrade Hotel Belgrade Centar Hotel
Hotels Serbia Hotels Belgrade Hotels Belgrade Centar Hotels
Отель в Сербии Отель в Белграде Отель в Центре Белграда
Гостиница в Сербии Гостиница в Белграде Сербия, Гостиница в Центре Белграда
Гостиницы в Сербии Гостиницы в Белграде Гостиницы в Центре Белграда Network Equipment Sadity How To Wear
Tops for women Women Dresses Bags For Women
Buy Lingerie Sling Marama Platnene Pelene
Plodni Dani Porodjaj Roditelj
Trudnoca Trudnoca.us Ovulacija
Aetrex Shoes Lend Nook eBook Pitanja i Odgovori