HOTELUL UNION


Hotelul Union a fost construit în anul 1922 după concepţiile arhitectonice tipice ale epocii de la începutul secolului XX. Face parte din grupul hotelelor cu trei stele.

Hotelul UNION se află în centrul strict al oraşului, pe aria în care se desfăşoară viaţă culturala şi cea de afaceri, în strada Kosovska, numarul 11. Dispune de 102 paturi repartizate în 54 de camere şi 6 apartamente, toate amenajate cu băi. Toate camerele şi apartamentele sunt amenajate cu telefoane, televiziune prin cablu şi mini baruri.

Pe lânga capacitatea de găzduire hotelul dispune de un restaurant cu circa 200 de locuri, sala de banchet, bar cu pian şi club cu automate pentru jocuri de noroc.

Hotelul UNION este la o distanţă de 16 kilometri de aeroportul internaţional Nikola Tesla, la circă 20 de minute cu maşina pe autostradă.

Unicul proprietar al întreprinderii GIOIO S.R.L. Belgrad care se ocupă cu organizarea jocurilor de noroc al cluburilor slot Alexandar din centrul Belgradului este Domnul Milorad Majkić şi fondator de Hotelului UNION, însumând 100% din totalul acestui capital.

Domnul Majkić Milorad este în acelaşi timp proprietarul reputatului atelier de aurarie din Belgrad şi coproprietar al firmei străine „Kin-Stib”, al cărei sediu se afla la Kinshasa în RD Congo.

Pe lânga cea economică, activitatea Domnului Milorad Majkić a fost recent extinsă şi în domeniul diplomaţiei. Astfel dânsul a fost numit consul Causa Honoris al RD Congo în Bosnia şi Herţegovina şi în conformitate cu acest caz a deschis un consulat în oraşul Brcko din Bosnia şi Herţegovina.


De ce trebuie să alegeţi hotelul nostru
Cele mai favorabile preţuri

Locaţie bună

Servicii excelente

Personal agreabil

Un înalt nivel de curăţenie


REZERVAREA CAMERELOR

dată ajungerii la hotel

dată plecării de la hotel

MAI DEPARTEREZERVAREA CAMERELORAleksandar CompanyCONTACTUL | LISTA PREŢURILOR | CARTEA DE IMPRESII
Hotel Serbia Hotel Belgrade Hotel Belgrade Centar Hotel
Hotels Serbia Hotels Belgrade Hotels Belgrade Centar Hotels
Отель в Сербии Отель в Белграде Отель в Центре Белграда
Гостиница в Сербии Гостиница в Белграде Сербия, Гостиница в Центре Белграда
Гостиницы в Сербии Гостиницы в Белграде Гостиницы в Центре Белграда Network Equipment Sadity How To Wear
Tops for women Women Dresses Bags For Women
Buy Lingerie Sling Marama Platnene Pelene
Plodni Dani Porodjaj Roditelj
Trudnoca Trudnoca.us Ovulacija
Aetrex Shoes Lend Nook eBook Pitanja i Odgovori