РЕЗЕРВАЦИЈА НА СОБИ

ДАТУМ НА ПРИСТИГНУВАЊЕ
<октомври 2017>
понвтрсрдчетпетсабнед
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345


ДАТУМ НА ЅАМИНУВАЊЕ
<октомври 2017>
понвтрсрдчетпетсабнед
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Вкупно денови:  1
Вид на соба:


Број на лица во собата: Воѕрасни:   Деца:  
Оброци:

Посебни услови:

Broj na sobi:

Паркинг места:

Eat Well  * Sleep Well * Feel Great
ВКУПНА ЦЕНА: 16,00

Име на гостинот:
Презиме на гостиот:
Име на фирмата:
Лице за контакт:
Контакт телефон:
Fax:
Email:
Начин на потврда:
Ако одберете “без потврда” ће бидете контактирани само во случај кога од било какви причини резервацијата не биде прифатена.


Сите цени се во ЕВРА, а плаћањето се врши во динари по средниот курс на НБС на денот на наплатата или уплатата. Сите плаћања можат да се извршат готовински, со кредитна картица, чек и за домашните компании преку деловна сметка.

КОНТАКТ | ЦЕНОВНИК | КНИГА НА ВПЕЧАТИОЦИ
Hotel Serbia Hotel Belgrade Hotel Belgrade Centar Hotel
Hotels Serbia Hotels Belgrade Hotels Belgrade Centar Hotels
Отель в Сербии Отель в Белграде Отель в Центре Белграда
Гостиница в Сербии Гостиница в Белграде Сербия, Гостиница в Центре Белграда
Гостиницы в Сербии Гостиницы в Белграде Гостиницы в Центре Белграда Network Equipment Sadity How To Wear
Tops for women Women Dresses Bags For Women
Buy Lingerie Sling Marama Platnene Pelene
Plodni Dani Porodjaj Roditelj
Trudnoca Trudnoca.us Ovulacija
Aetrex Shoes Lend Nook eBook Pitanja i Odgovori