ХОТЕЛ UNION – DДОБРЕДОЈДОВТЕ НА WEB ПРЕЗЕНТАЦИЈАТА


  Хотел Union располага со
 • 5 спрата
 • вкупно 70 соби
 • 22 еднокреветни соби
 • 28 двокреветни соби
 • 6 апартмана
 • ресторан
 • банкет сала
 • казино слот клуб
  Хотел Union - Услуги
 • переwе(перење и пеглање)
 • бесплатна интернет конекција 24 х в секоја соба
 • fax и фотокопир услуги
 • собна услуга
 • Паркинг - само с предварително известяване
 • сеф

Хотелот UNION се наођа во строгиот центар на Белград во административно - деловен и културен центар.

ВАЖНО!!!
За сите оние кои што се наођаат на патување низ Белград и Србија и подалеку за Косово, Македонија, Бугарија, Грчка...., Хотелот Union претставува идеално место за одмор имајћи ја во предвид близината (помалку од 2км) од коридорот 10 како најважен спој помеђу земјите од Западна Европа и Медитераноt. ПОГЛЕДНИ ЈА МАПАТАЛокација на Хотелот UNION

Од Време Тип на транспорт Приближна цена
Аеродром 20 min. Автомобили 10 EUR
40 min. Автобуси 5 EUR
Железнича Станица 5 min. Автомобили 3 EUR
Автобуска станица 5 min. Автомобили 3 EUR

Време на одјавување 12:00. Сите соби имаат телефон, кабелска телевизија, мини бар и бања. ЦЕНОВНИКHOTEL UNION ЦЕНОВНИК

  Најблиски Атракции
    (100-200 м)
 • Сојузен Парламент
 • Републички Парламент
 • Праведна Комора
 • Градска Скупштина
 • Народно Позориште
 • Скадарлија
 • Калемегдан
 • Улица Кнез Михаил
  Шопинг Центри
   (50-150 м)
 • Чумичев Сокак
 • ТЦ Трг Република
 • ТЦ Миллениум
 • ТЦ Цитy Пассаге
 • бројни ресторани со домашна и интернационална кујна
    HOTEL UNION AED

Хотел Унион засега е единствен угостителски објект во Београд кој располага со АЕД (Автоматски екстерен дефибрилатор) апарат, како и со персонал обучен да го употреби во случај да им е на гостите потребна помош за обновување на нормалниот срцев ритам после ненадеен срцев застој. Ваквата врста на реанимација денес се смета за најефикасна и неопходна за спасување на човечкиот живот до доаѓањето на итната помош.

Ѕошто да не Одберете Нас
Најдобри Цени

Добра Локација

Одлична Услуга

Пријатен Персонал

Високо Ниво на Хигиена


РЕЗЕРВАЦИЈА НА СОБИ

датум на пристигнување

датум на заминување

ПОНАТАМУРЕЗЕРВАЦИЈА НА СОБИAleksandar CompanyEAT WELL - SLEEP WELL - FEEL GREAT
КОНТАКТ | ЦЕНОВНИК | КНИГА НА ВПЕЧАТИОЦИ
Hotel Serbia Hotel Belgrade Hotel Belgrade Centar Hotel
Hotels Serbia Hotels Belgrade Hotels Belgrade Centar Hotels
Отель в Сербии Отель в Белграде Отель в Центре Белграда
Гостиница в Сербии Гостиница в Белграде Сербия, Гостиница в Центре Белграда
Гостиницы в Сербии Гостиницы в Белграде Гостиницы в Центре Белграда Network Equipment Sadity How To Wear
Tops for women Women Dresses Bags For Women
Buy Lingerie Sling Marama Platnene Pelene
Plodni Dani Porodjaj Roditelj
Trudnoca Trudnoca.us Ovulacija
Aetrex Shoes Lend Nook eBook Pitanja i Odgovori