ЦЕНОВНИК
* breakfast is included


ТИП НА СОБИ PRICE P
h
o
t
o
R
e
s
e
r
v
e
Енокреветна соба - помала 20 ФОТО РЕЗЕРВАЦИЈА
Енокреветна соба - поголема 24 ФОТО РЕЗЕРВАЦИЈА
Двокреветна соба – француски лежај, туш кабина, поголема 40 ФОТО РЕЗЕРВАЦИЈА
Двокреветна соба – француски лежај, туш кабина, помала 40 ФОТО РЕЗЕРВАЦИЈА
Двокреветна соба – класик 40 ФОТО РЕЗЕРВАЦИЈА
Двокреветна соба – француски лежај, бања, поголема 45 ФОТО РЕЗЕРВАЦИЈА
Двокреветна соба – француски лежај, бања, помала 45 ФОТО РЕЗЕРВАЦИЈА
Апартман – француски лежај 50 ФОТО РЕЗЕРВАЦИЈА
Kомфорт соба - француски лежај, купатило со туш 55 ФОТО РЕЗЕРВАЦИЈА
Трокреветна соба - одвоени лежаи, купатило со туш 60 ФОТО РЕЗЕРВАЦИЈА


ГРУПА СТАПКИ
СОБА ТИП
За сите типови на соба
ЦЕНА
23
На секои 20 лица ќе им се додели една (1) бесплатно

only breakfast ... eur 3,20; only extra meal... eur 8,20

Сите цени се во ЕВРА, а плаћањето се врши во динари по средниот курс на НБС на денот на наплатата или уплатата. Сите плаћања можат да се извршат готовински, со кредитна картица, чек и за домашните компании преку деловна сметка.

Credit Card
Ѕошто да не Одберете Нас
Најдобри Цени

Добра Локација

Одлична Услуга

Пријатен Персонал

Високо Ниво на Хигиена


РЕЗЕРВАЦИЈА НА СОБИ

датум на пристигнување

датум на заминување

ПОНАТАМУРЕЗЕРВАЦИЈА НА СОБИAleksandar CompanyКОНТАКТ | ЦЕНОВНИК | КНИГА НА ВПЕЧАТИОЦИ
Hotel Serbia Hotel Belgrade Hotel Belgrade Centar Hotel
Hotels Serbia Hotels Belgrade Hotels Belgrade Centar Hotels
Отель в Сербии Отель в Белграде Отель в Центре Белграда
Гостиница в Сербии Гостиница в Белграде Сербия, Гостиница в Центре Белграда
Гостиницы в Сербии Гостиницы в Белграде Гостиницы в Центре Белграда Network Equipment Sadity How To Wear
Tops for women Women Dresses Bags For Women
Buy Lingerie Sling Marama Platnene Pelene
Plodni Dani Porodjaj Roditelj
Trudnoca Trudnoca.us Ovulacija
Aetrex Shoes Lend Nook eBook Pitanja i Odgovori